Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
08-06-2023 19:02
Czas przygotowywania
09-06-2023 16:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:7
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 543g (W ~320)
Woda: 326g
Drożdże:1.23g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:7
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 543g (W ~320)
Woda: 326g
Drożdże:1.23g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
543g
Mąka
326g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
1.23g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/67vxxee6e0/