Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
850g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:850g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 503g (W ~330)
Woda: 317g
Drożdże:0.25g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:850g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 503g (W ~330)
Woda: 317g
Drożdże:0.25g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
503g
Mąka
317g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.25g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/65regt7g9w/