Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-02-2023 15:31
Czas przygotowywania
17-02-2023 17:31
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 460g (W ~340)
Woda: 276g
Drożdże:0.59g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 460g (W ~340)
Woda: 276g
Drożdże:0.59g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
0.59g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/65l36psmqm/