Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:3
Czas w TK:21
Składniki Mąka: 749g (W ~330)
Woda: 412g
Drożdże:2.57g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:3
Czas w TK:21
Składniki Mąka: 749g (W ~330)
Woda: 412g
Drożdże:2.57g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
749g
Mąka
412g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
2.57g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/61xsbtazu2/