Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-12-2021 18:00
Czas przygotowywania
30-12-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:68%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 778g (W ~330)
Woda: 529g
Drożdże:0.41g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:68%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 778g (W ~330)
Woda: 529g
Drożdże:0.41g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
778g
Mąka
529g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.41g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/61pw5ik6ac/