Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-02-2023 21:03
Czas przygotowywania
04-02-2023 22:03
Czas wypieku
Parametry ciasta
267g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
49h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:267g
Hydratacja:66%
Całkowity czas49
Czas w TO:19
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 631g (W ~390)
Woda: 416g
Drożdże:0.30g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:267g
Hydratacja:66%
Całkowity czas49
Czas w TO:19
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 631g (W ~390)
Woda: 416g
Drożdże:0.30g
Sól:: 21g
Składniki
631g
Mąka
416g
Woda
0.30g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
500 Vivace
100 Cucoa
Reszta Tipo
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5zovaefxfw/