Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:67%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 934g (W ~310)
Woda: 626g
Drożdże:1.93g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:67%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 934g (W ~310)
Woda: 626g
Drożdże:1.93g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 28g
Składniki
934g
Mąka
626g
Woda
28g
Oliwa z oliwek
1.93g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Robot
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5xwf8sc5oo/