Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 176g (W ~330)
Woda: 106g
Drożdże:0.38g
Sól:: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 176g (W ~330)
Woda: 106g
Drożdże:0.38g
Sól:: 3g
Składniki
176g
Mąka
106g
Woda
0.38g
Drożdże
3g
Sól
Notatki
Neapolitańska 65%
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5wvbapg0jb/