Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-10-2021 23:26
Czas przygotowywania
11-10-2021 23:26
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 311g (W ~380)
Woda: 202g
Drożdże:0.28g
Sól:: 7g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 311g (W ~380)
Woda: 202g
Drożdże:0.28g
Sól:: 7g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
311g
Mąka
202g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.28g
Drożdże
7g
Sól
Notatki
48 h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5seg13ycek/