Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas7
Czas w TO:4
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 441g (W ~230)
Woda: 265g
Drożdże:1.74g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas7
Czas w TO:4
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 441g (W ~230)
Woda: 265g
Drożdże:1.74g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
441g
Mąka
265g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
1.74g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
Pat2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5s9g9rfekz/