Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-08-2021 22:20
Czas przygotowywania
20-08-2021 16:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas42
Czas w TO:6
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 501g (W ~370)
Woda: 310g
Drożdże:0.45g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas42
Czas w TO:6
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 501g (W ~370)
Woda: 310g
Drożdże:0.45g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
501g
Mąka
310g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
Aa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5rzekftx3a/