Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:6
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 905g (W ~320)
Woda: 543g
Drożdże:2.38g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:6
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 905g (W ~320)
Woda: 543g
Drożdże:2.38g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
905g
Mąka
543g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
2.38g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5ru2fd8nnk/