Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-10-2021 08:24
Czas przygotowywania
21-10-2021 20:24
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas36
Czas w TO:14
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 602g (W ~360)
Woda: 379g
Drożdże:0.37g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas36
Czas w TO:14
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 602g (W ~360)
Woda: 379g
Drożdże:0.37g
Sól:: 19g
Składniki
602g
Mąka
379g
Woda
0.37g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5rcj751r7y/