Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-11-2021 17:20
Czas przygotowywania
12-11-2021 17:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 613g (W ~330)
Woda: 368g
Drożdże:0.47g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 613g (W ~330)
Woda: 368g
Drożdże:0.47g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.47g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5q899cls2u/