Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-01-2023 09:00
Czas przygotowywania
24-01-2023 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 512g (W ~280)
Woda: 307g
Drożdże:0.55g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 512g (W ~280)
Woda: 307g
Drożdże:0.55g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
512g
Mąka
307g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.55g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5orwgxovls/