Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
06-07-2022 16:31
Czas przygotowywania
07-07-2022 20:31
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:58%
Całkowity czas28
Czas w TO:6
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 663g (W ~340)
Woda: 384g
Drożdże:1.20g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:58%
Całkowity czas28
Czas w TO:6
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 663g (W ~340)
Woda: 384g
Drożdże:1.20g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
663g
Mąka
384g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
1.20g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Classica – 4 Porcje
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5likhjrpdi/