Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
28szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:28szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas12
Czas w TO:4
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 4006g (W ~280)
Woda: 2203g
Drożdże:15.38g
Sól:: 132g
Oliwa z oliwek: 99g
Parametry ciasta
Ilość porcji:28szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas12
Czas w TO:4
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 4006g (W ~280)
Woda: 2203g
Drożdże:15.38g
Sól:: 132g
Oliwa z oliwek: 99g
Składniki
4006g
Mąka
2203g
Woda
99g
Oliwa z oliwek
15.38g
Drożdże
132g
Sól
Notatki
Moje2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5kyokl54if/