Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-07-2023 20:05
Czas przygotowywania
31-07-2023 19:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:5
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:1.84g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:5
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:1.84g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
1.84g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5j8ca1qkbt/