Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-08-2023 20:30
Czas przygotowywania
02-09-2023 20:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:64%
Całkowity czas48
Czas w TO:15
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 837g (W ~380)
Woda: 536g
Drożdże:0.44g
Sól:: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:64%
Całkowity czas48
Czas w TO:15
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 837g (W ~380)
Woda: 536g
Drożdże:0.44g
Sól:: 27g
Składniki
837g
Mąka
536g
Woda
0.44g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5hmliudcat/