Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-10-2021 15:00
Czas przygotowywania
20-10-2021 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:14
Czas w TK:11
Składniki Mąka: 638g (W ~330)
Woda: 383g
Drożdże:0.49g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:14
Czas w TK:11
Składniki Mąka: 638g (W ~330)
Woda: 383g
Drożdże:0.49g
Sól:: 19g
Składniki
638g
Mąka
383g
Woda
0.49g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Mój
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5gqe4yqxpj/