Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-10-2021 06:00
Czas przygotowywania
17-10-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 865g (W ~250)
Woda: 588g
Drożdże:1.31g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 865g (W ~250)
Woda: 588g
Drożdże:1.31g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
865g
Mąka
588g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
1.31g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
6 porfji 68%, 9 godzin szybko
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5eid0thqcc/