Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 442g (W ~330)
Woda: 265g
Drożdże:1.69g
Sól:: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 442g (W ~330)
Woda: 265g
Drożdże:1.69g
Sól:: 13g
Składniki
442g
Mąka
265g
Woda
1.69g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
Opa2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5ctbx2fsec/