Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-07-2023 18:30
Czas przygotowywania
12-07-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 769g (W ~330)
Woda: 462g
Drożdże:0.33g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 769g (W ~330)
Woda: 462g
Drożdże:0.33g
Sól:: 18g
Składniki
769g
Mąka
462g
Woda
0.33g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Ok
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5cknwmtxcb/