Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1207g (W ~330)
Woda: 724g
Drożdże:0.61g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1207g (W ~330)
Woda: 724g
Drożdże:0.61g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 33g
Składniki
1207g
Mąka
724g
Woda
33g
Oliwa z oliwek
0.61g
Drożdże
36g
Sól
Notatki
Pizza 8 osob
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/5aoro8wqvn/