Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
20-04-2023 20:37
Czas przygotowywania
21-04-2023 16:37
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1014g (W ~320)
Woda: 608g
Drożdże:1.62g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1014g (W ~320)
Woda: 608g
Drożdże:1.62g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
1014g
Mąka
608g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
1.62g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/570qu7ap08/