Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 467g (W ~330)
Woda: 327g
Drożdże:0.20g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 467g (W ~330)
Woda: 327g
Drożdże:0.20g
Sól:: 16g
Składniki
467g
Mąka
327g
Woda
0.20g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/53gal3x6qj/