Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-03-2022 05:00
Czas przygotowywania
11-03-2022 11:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:4
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 153g (W ~220)
Woda: 92g
Drożdże:0.61g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:4
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 153g (W ~220)
Woda: 92g
Drożdże:0.61g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.61g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
Pizza 🙂
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4zwleq7vim/