Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
10-03-2023 19:02
Czas przygotowywania
11-03-2023 12:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
17h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas17
Czas w TO:7
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 459g (W ~300)
Woda: 321g
Drożdże:0.83g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas17
Czas w TO:7
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 459g (W ~300)
Woda: 321g
Drożdże:0.83g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
459g
Mąka
321g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.83g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
19_12
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4yeya33poz/