Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1411g (W ~330)
Woda: 847g
Drożdże:0.62g
Sól:: 42g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1411g (W ~330)
Woda: 847g
Drożdże:0.62g
Sól:: 42g
Składniki
1411g
Mąka
847g
Woda
0.62g
Drożdże
42g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4x7czv8iyl/