Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
08-04-2022 20:00
Czas przygotowywania
09-04-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 468g (W ~310)
Woda: 257g
Drożdże:0.35g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 468g (W ~310)
Woda: 257g
Drożdże:0.35g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
468g
Mąka
257g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4spwlpwb30/