Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
21-04-2023 15:55
Czas przygotowywania
22-04-2023 15:55
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 946g (W ~330)
Woda: 615g
Drożdże:0.95g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 946g (W ~330)
Woda: 615g
Drożdże:0.95g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 28g
Składniki
946g
Mąka
615g
Woda
28g
Oliwa z oliwek
0.95g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Hans
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4sbfiqg8ax/