Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-06-2022 21:02
Czas przygotowywania
12-06-2022 21:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 734g (W ~330)
Woda: 426g
Drożdże:0.42g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 734g (W ~330)
Woda: 426g
Drożdże:0.42g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
734g
Mąka
426g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.42g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Piotrek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4rvijj3s5z/