Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
320g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
80%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:80%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 343g (W ~330)
Woda: 275g
Drożdże:0.17g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:80%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 343g (W ~330)
Woda: 275g
Drożdże:0.17g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
343g
Mąka
275g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.17g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Biga biga
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4o0laix7jr/