Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-03-2023 11:06
Czas przygotowywania
02-03-2023 14:06
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 506g (W ~170)
Woda: 304g
Drożdże:3.15g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 506g (W ~170)
Woda: 304g
Drożdże:3.15g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
506g
Mąka
304g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
3.15g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4mvcbmhcfs/