Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-06-2023 22:00
Czas przygotowywania
07-06-2023 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
47h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:62%
Całkowity czas47
Czas w TO:17
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 690g (W ~380)
Woda: 428g
Drożdże:0.27g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:62%
Całkowity czas47
Czas w TO:17
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 690g (W ~380)
Woda: 428g
Drożdże:0.27g
Sól:: 21g
Składniki
690g
Mąka
428g
Woda
0.27g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4lodj7qone/