Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:10
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 295g (W ~310)
Woda: 192g
Drożdże:0.44g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:10
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 295g (W ~310)
Woda: 192g
Drożdże:0.44g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
295g
Mąka
192g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.44g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4j64hst3lo/