Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
15-02-2022 13:02
Czas przygotowywania
16-02-2022 19:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 471g (W ~350)
Woda: 282g
Drożdże:0.75g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 471g (W ~350)
Woda: 282g
Drożdże:0.75g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
471g
Mąka
282g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.75g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4icvph9i8d/