Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 630g (W ~330)
Woda: 378g
Drożdże:0.92g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 630g (W ~330)
Woda: 378g
Drożdże:0.92g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
630g
Mąka
378g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.92g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4i1mzwbqzz/