Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-03-2022 19:50
Czas przygotowywania
01-04-2022 19:50
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:17
Czas w TK:7
Składniki Mąka: 321g (W ~330)
Woda: 202g
Drożdże:0.22g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:17
Czas w TK:7
Składniki Mąka: 321g (W ~330)
Woda: 202g
Drożdże:0.22g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
321g
Mąka
202g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.22g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Pizza w 24h 2 szt Nuvola
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4f14noahg3/