Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 278g (W ~360)
Woda: 167g
Drożdże:0.26g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 278g (W ~360)
Woda: 167g
Drożdże:0.26g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
278g
Mąka
167g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.26g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4dwaxombt5/