Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-09-2021 06:00
Czas przygotowywania
17-09-2021 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 153g (W ~350)
Woda: 92g
Drożdże:0.27g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 153g (W ~350)
Woda: 92g
Drożdże:0.27g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.27g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4dogiyhpak/