Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-03-2023 17:02
Czas przygotowywania
18-03-2023 13:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:61%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 651g (W ~380)
Woda: 397g
Drożdże:0.30g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:61%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 651g (W ~380)
Woda: 397g
Drożdże:0.30g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
651g
Mąka
397g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.30g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4delve2acs/