Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
296g
Waga porcji
11szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:11szt
Waga porcji:296g
Hydratacja:57%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 2001g (W ~340)
Woda: 1141g
Drożdże:0.96g
Sól:: 57g
Oliwa z oliwek: 57g
Parametry ciasta
Ilość porcji:11szt
Waga porcji:296g
Hydratacja:57%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 2001g (W ~340)
Woda: 1141g
Drożdże:0.96g
Sól:: 57g
Oliwa z oliwek: 57g
Składniki
2001g
Mąka
1141g
Woda
57g
Oliwa z oliwek
0.96g
Drożdże
57g
Sól
Notatki
Dupa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/4ai6uvljw1/