Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
52h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:61%
Całkowity czas52
Czas w TO:18
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 799g (W ~390)
Woda: 487g
Drożdże:0.63g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:61%
Całkowity czas52
Czas w TO:18
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 799g (W ~390)
Woda: 487g
Drożdże:0.63g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
799g
Mąka
487g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.63g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
06.02.2021 popr na 5 kulek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/43f7vx7koh/