Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
20-07-2023 09:30
Czas przygotowywania
20-07-2023 16:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 994g (W ~230)
Woda: 626g
Drożdże:2.16g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 994g (W ~230)
Woda: 626g
Drożdże:2.16g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 28g
Składniki
994g
Mąka
626g
Woda
28g
Oliwa z oliwek
2.16g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Na szybko?
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/41ynb7hqsg/