Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-02-2023 09:00
Czas przygotowywania
05-02-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:6
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 317g (W ~240)
Woda: 190g
Drożdże:0.74g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:6
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 317g (W ~240)
Woda: 190g
Drożdże:0.74g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
317g
Mąka
190g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.74g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/406jmkcp6w/