Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-08-2021 13:00
Czas przygotowywania
29-08-2021 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 706g (W ~330)
Woda: 423g
Drożdże:0.55g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 706g (W ~330)
Woda: 423g
Drożdże:0.55g
Sól:: 21g
Składniki
706g
Mąka
423g
Woda
0.55g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3zrejnu6cl/