Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-09-2021 09:10
Czas przygotowywania
24-09-2021 17:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 614g (W ~240)
Woda: 356g
Drożdże:1.13g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 614g (W ~240)
Woda: 356g
Drożdże:1.13g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
614g
Mąka
356g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.13g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3ywibqos25/