Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-03-2023 17:22
Czas przygotowywania
23-03-2023 17:22
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:0.40g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:0.40g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
0.40g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3xdcu7m27e/