Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-07-2022 20:08
Czas przygotowywania
20-07-2022 19:08
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:6
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 758g (W ~330)
Woda: 455g
Drożdże:1.43g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:6
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 758g (W ~330)
Woda: 455g
Drożdże:1.43g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
758g
Mąka
455g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
1.43g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
Pierwsza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/3v3a90he22/